Pergoflex strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen, vilket inkluderar smidiga och förmånliga leveransvillkor. Nedan finner du våra standardvillkor för leverans, inklusive information om gratis frakt och vår ångerperiod.

Gratis Frakt

Pergoflex erbjuder gratis standardfrakt på alla beställningar inom Sverige. Det finns inget minimiköpskrav för att kvalificera sig för gratis frakt. Leveranstiden för standardfrakt är normalt 7-10 arbetsdagar, beroende på leveransadress.

Observera att vissa produkter, på grund av sin storlek, vikt eller andra logistiska skäl, kan vara undantagna från erbjudandet om gratis frakt. Om detta är fallet kommer det tydligt att anges på produktsidan.

Leveransprocess

När din beställning har behandlats och är redo att skickas, kommer du att motta en leveransbekräftelse via e-post med ett spårningsnummer så att du kan följa din försändelses framsteg. Leveranser sker vanligtvis under normala kontorstider. Om du inte är hemma vid leveranstidpunkten, kommer transportören att lämna en avisering med information om hur och var du kan hämta ditt paket.

 • Lossning: Kräver närvaro av två personer vid lossning.
 • Skador: Vid synliga skador ska dessa noteras på fraktsedeln vid mottagandet. Kunden uppmanas att dokumentera och omedelbart meddela oss, då en skadeanmälan måste göras inom 5 arbetsdagar.
 • Dolda Skador: Kunden uppmanas att avemballera och inspektera godset snarast efter leverans för att upptäcka eventuella dolda skador. Eventuella skador ska dokumenteras och meddelas oss inom 7 kalenderdagar för anmälan.
 • Returer: Vid behov av retur ansvarar vi för arrangemanget. Kunden behöver kontakta oss för att initiera en retur.
 • Leveransmottagning: Kunden ska vara redo att ta emot sändningen inom 3 dagar från avisering. Efter denna period tillkommer lagerhyra.

Hemleverans Process

 • Avisering: Kunden blir aviserad när chauffören är 30-15 minuter från lossningsplatsen.
 • Lossningsansvar: På grund av godsets beskaffenhet är mottagaren ansvarig för lossningen, med stöd från chauffören.
 • Leveransplats: Leverans sker med baklift på en hårdgjord yta i nära anslutning till fordonet/bakliften.
 • Leverantör: DHL Hemleverans Företag | DHL Freight | Sverige.

Partileverans via Tredjepart

 • Avisering: Kunden blir aviserad.
 • Leveranstid: Leverans sker enligt överenskommelse inom 3 arbetsdagar från och med lossning på T3.
 • Leveransplats: Leverans sker med baklift på en hårdgjord yta i nära anslutning till fordonet/bakliften.
 • Lossningsansvar: På grund av godsets beskaffenhet är mottagaren ansvarig för lossningen, med stöd från chauffören.
 • Tilläggsavgifter: Ortstillägg och storstadstillägg tillkommer ej.

Ångerperiod

Vi på [Pergoflex vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi en ångerperiod på 14 dagar från den dag du mottar dina varor. Under denna period har du rätt att ångra ditt köp utan att ange någon anledning.

För att utöva din ångerrätt, vänligen kontakta vår kundtjänst via [ange kontaktmetod, t.ex. e-post eller telefon] inom 14 dagar från mottagandet av din beställning. Du kommer sedan att få instruktioner om hur du returnerar produkterna. Observera att produkterna måste returneras i sitt ursprungliga skick och i originalförpackningen. Kostnaden för returfrakten bekostas av kunden, om inte annat överenskommits.

När vi har mottagit och kontrollerat de returnerade varorna, kommer vi att återbetala köpesumman till samma betalningsmedel som användes vid köpet, inom 14 dagar.

Undantag från Ångerrätten

Observera att ångerrätten inte gäller för varor som tillverkas enligt kundens specifikationer eller som tydligt har en personlig prägel. Detta inkluderar också varor som av hälsoskäl eller hygienskäl inte lämpar sig för retur om förseglingen har brutits efter leverans.

Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar angående våra leveransvillkor, tveka inte att kontakta oss på info@pergoflex.se

Tack för att du väljer Pergoflex. Vi ser fram emot att betjäna dig.