Om oss

Om oss på Pergoflex

På Pergoflex strävar vi efter att förbättra din utomhusupplevelse genom att erbjuda innovativa och funktionella lösningar. Vi fokuserar på att förstå dina behov och leverera produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

Vår mission är att tillhandahålla Pergolas av den högsta kvalitén till de lägsta priserna. Kom och upplev våra produkter på nära håll i vårt showroom i Jönköping. Här kan du få en känsla för kvaliteten och designen på våra lösningar och få personlig rådgivning från våra experter.

pergoflex pergola 1

Hållbart och Anpassningsbart

Våra pergolas är byggda med hållbara material och designade för att stå emot både sol och regn. Med anpassningsbara lösningar kan du välja stil, färg och funktioner som passar just ditt hem och dina önskemål.

Pergolas kan utrustas med justerbara tak, integrerade belysningssystem och sidoväggar för extra skydd och komfort.

Showroom

Kom och upplev våra produkter på nära håll i vårt showroom i Jönköping. Här kan du få en känsla för kvaliteten och designen på våra lösningar och få personlig rådgivning från våra experter.

Kontaktinformation

Adress: Kämpevägen 22, 553 02 Jönköping
Telefon: 010-2229600
Email: info@pergoflex.se

Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa den perfekta utomhusmiljön! Behöver du annan hjälp så kontakta oss direkt via formuläret nedan. Välkommen till Pergoflex.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Namn