PERGOLAsystem

Vill du förbättra din utomhusmiljö med en fantastisk pergola? Sök inte längre än Pergoflex.

Köp pergola på Pergoflex nätet

Förbättra ditt utomhusutrymme med en fantastisk pergola. Utforska ett brett utbud av pergolor som perfekt kombinerar stil och funktionalitet. Välj bland olika designalternativ, inklusive fristående pergolor som skapar en fängslande mittpunkt i din trädgård eller anslutna som sömlöst förlänger ditt boendeyta. Våra pergolor är noggrant tillverkade med hållbara material för att säkerställa att de ger skugga, skydd och en touch av elegans till ditt utomhusutrymme. Missa inte möjligheten att förvandla ditt utomhusområde. Utforska vårt exklusiva sortiment nätet nu.

PERGOLA PVC

BIOKLIMATISK PERGOLA

Hur vi arbetar

Hållbar Toppvalitet

Hållbara strukturer som kan stå emot olika väderförhållanden.

Tio års Garanti

Våra pergolor är byggda för att hålla, med 10 års garanti på material och utförande.

Oändliga Anpassningsmöjligheter

Vi erbjuder oändliga anpassningsmöjligheter för att skapa den perfekta produkten för dig.

Typer av pergola

Här är några olika typer av pergolas: Några av de vanligaste typerna inkluderar:
Fristående pergolor: är inte fästa vid någon annan struktur. De kan placeras var som helst i din trädgård.
Anslutna pergolor: Pergola kan användas för att skapa en täckt uteplats eller gångväg.
Pergola med tak: Pergolatak kan vara tillverkade av olika material, inklusive aluminium, tyg och glas. De ger skugga och skydd mot sol och regn.
Pergolor med skärmar: Pergola kan vara tillverkade av olika material, inklusive aluminium, tyg och vinyl. De ger integritet och skydd mot insekter.
Pergolor med belysning: Pergola kan användas för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt utomhusutrymme.

Fördelar med pergolasystem

Pergolasystem erbjuder flera fördelar, inklusive:
Skugga och skydd: Det kan erbjuda skugga och skydd mot sol och regn. Detta kan vara särskilt fördelaktigt i varma klimat eller under sommarmånaderna.
Hållbarhet: Aluminium är ett mycket hållbart material som tål tuffa väderförhållanden.
Lågt underhåll: Det kräver mycket lite underhåll.
Mångsidighet: Det kan anpassas efter alla utrymmen.
Elegans: Det kan ge en touch av elegans till vilket utomhusutrymme som helst.
Prisvärdhet: Det är vanligtvis mer prisvärda än andra typer av pergolor.

Hur man väljer ett pergola

När du väljer ett pergolasystem bör du överväga några faktorer, inklusive:
Storleken på ditt utrymme: Pergola finns i olika storlekar. Se till att välja ett system som passar rätt storlek för ditt utrymme.
De material du vill använda: Pergola kan tillverkas av olika material. Välj ett material som är hållbart och kommer att hålla i många år.
Den stil du vill ha: Pergola finns i olika stilar. Välj en stil som kompletterar ditt hem och inredning.
Din budget: Pergola kan variera i pris från några hundra SEK till flera tusen SEK. Sätt en budget innan du börjar shoppa för att använda dina pengar klokt.

Installation av ett pergolasystem

Installation av ett pergola är en relativt enkel projekt som kan slutföras på några timmar. Om du dock inte känner dig bekväm med DIY-projekt, anlita en professionell på Pergoflex för att installera ditt pergola.

Underhåll av pergolasystem

Pergolasystem kräver mycket lite underhåll. Du bör dock inspektera ditt pergola regelbundet för att upptäcka tecken på skador. Om du märker någon skada ska du reparera den omedelbart för att förhindra ytterligare skador. Du bör också rengöra ditt pergola regelbundet för att ta bort smuts och skräp.

d våra kunder säger

Vi är väldigt nöjda med vår pergola som till och med överträffade våra förväntningar. Helt underbart att kunna öppna upp taket heta sommardagar eller under vintern använda det som ett sällskapsrum. Snyggt, stiligt och användbart.

Astrid

Beställde en pergola med inglasning och jag kunde inte blivit nöjdare. Köpte även till värmare som sitter i pergolan snyggt utan kablar som syns. Sitter ofta och myser där trots minusgrader ute. Bra hjälp och service från start till mål. Professionellt rakt igenom och förtjänar toppbetyg

Kundomdömen om våra pergolaprodukter
Elias

Vi har länge letat efter något slags uterum för att främst skydda mot vind och nederbörd utan att bygga in oss och vår pergola blev verkligen vår dröm. Vi sitter alltid i vår pergola nu. En lösning som måste upplevas för att man ska förstå hur bra den är

Kundomdömen om våra pergolaprodukter
Ebba

Ofta ställda frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna för att få viktig information och hjälp.

 
 

En pergola är en enkel trädgårdsstruktur utan tak eller väggar. Bygglov är inte nödvändigt för en sådan konstruktion. En pergola kategoriseras som ett tak om det finns ett tak (inklusive tyg eller genomskinligt tak) och som en plankstruktur om väggar inkluderas.

Kostnaden för detta projekt kommer naturligtvis att variera beroende på storlek och stil som du väljer. Om du vill bygga en liten och enkel pergola kan du räkna med att spendera cirka 5 000-10 000 SEK. Om du däremot vill ha en större eller mer påkostad pergola kan kostnaden öka till cirka 20 000-100 000 SEK.

Konstruktionen har en avskiljande effekt och fungerar som skydd mot synlighet och buller. Du behöver bygglov för att sätta upp, flytta eller ändra en plank om den är högre än 1,1 meter från marken. Den rättsliga skyldigheten uppstår när den höga konstruktionen reses på en höjd som har en betydande påverkan på omgivningen.

En bioklimatisk pergola är det bästa valet för utomhusutrymmen eftersom den kontrollerar temperaturen och främjar energieffektivitet. Dessutom är den utformad för att ge dig en känsla av att vara i naturen samtidigt som du skyddas från damm och buller från omgivningen. Det är en inhägnad struktur med ljudfunktioner som gör utomhusutrymmen beboeliga.

En öppen konstruktion ger inte mycket skugga, men ger en känsla av öppenhet och rymd. Genom att lägga till ett svävande tyg i pergolans tak skapas en mysig atmosfär och ger extra svalka från solens starkaste strålar. Kom bara ihåg att tänka på höjden eftersom tyget hänger ner lite.

Pergolan är en idealisk lösning för utomhusmiljöer. Monteringen tar minimal tid och dess profil är lätt att anpassa, vilket gör den till en mycket flexibel konstruktion. Dess minimalistiska, moderna och tidlösa design passar in i alla typer av arkitektur. Den ger motstånd mot extrema väderförhållanden och ultravioletta strålar från solen, och dess egenskaper reglerar temperaturen och säkerställer optimal användning av ditt utomhusområde året runt.

Ja. Den anslutna pergolan är en typ av pergola som har ett par pelare på baksidan medan framsidan lutar mot den externa väggen som stöd. På det här sättet blir den en förlängning av byggnaden samtidigt som den skapar en extra yta som kan utnyttjas under alla årstider. Den är mycket mångsidig och bäst lämpad för skydd även på smala terrasser och balkonger.