Om Pergola PVC

Skapa skräddarsydda utomhusutrymmen med vårt utbud av infällbara pergolor

Letar du efter ett lyxigt och extremt bekvämt skydd för din terrass, pool eller trädgård? Med en pergola kan du skapa en förlängning av ditt hem ute på terrassen som inte finns med en vanlig markis. Med möjlighet till både ljus, värme och vindavstötning är vår elektriska pergolas det självklara tillfället att skämma bort dig själv på terrassen året runt. Förbättra estetiken på din terrass eller restaurang med en infällbar pergola som låter dig förvandla din utomhusmiljö till en riktig oas. Så vilken infällbar pergola är rätt för dig?

Storlek och färg anpassas efter ditt projekt. Systemen kan levereras i den storlek och färg som passar dina behov. Systemen kan levereras med fasta glassidor, skjutglas, vindstabila zip screens, motoriserade glaspartier, öppna sidor eller en kombination av dessa.

Pergoflex ger en verklig teknisk fördel till infällbara pergolas. Robustheten och soliditeten hos de använda materialen, den beprövade motoriseringstekniken, deras estetik gör Pergoflex infällbara pergolas till en utmärkt lönsam och hållbar investering.

Pergola PVC

Få ut det mesta av ditt utelivsutrymme.

Infällbara tak är speciellt utformade för att ge skugga till utomhusområden som gränsar till dina byggnader. De är perfekta för att dekorera balkonger, innergårdar, terrasser, uteplatser och gångvägar.

Infällbara canvaspergolor är ett utmärkt alternativ till pergolor och ger dig nöjet att leva utomhus.

Våra självbärande infällbara pergolas kan integreras i alla typer av arkitekturer och utrymmen.

Vårt företag tillverkar pergolas för hem eller bostäder samt för barer, restauranger eller köpcentrum

Alla våra produkter uppfyller alla svenska och europeiska tillverknings- och säkerhetsstandarder och allt vi säljer är CE märkt.

Oavsett dina intressen, behov eller mål, låt oss på Pergoflex och vårt team av experter designa den perfekta lösningen så att du kan njuta av utomhusutrymmena i ditt hem eller din byggnad ännu mer

Vårt team av kvalificerade designers, arkitekter, ingenjörer och byggare kan hantera alla bostads- eller kommersiella projekt. Vårt mål: att erbjuda dig en komplett tjänst med utmärkt valuta för pengarna .

Våra pergolas ger en verklig teknisk fördel till infällbara pergolas. Robustheten och soliditeten hos de använda materialen, den beprövade motoriseringstekniken, deras estetik gör Pergoflex infällbara pergolas till en utmärkt lönsam och hållbar investering.

Pergolans struktur

Pergolans struktur är gjord av extruderad aluminium med en pulverlackerad epoxipolyesterfinish. Materialen som används säkerställer mycket god UV-beständighet och perfekt färgbeständighet över tid.

Standard färger

aluminiumprofilerna på de infällbara pergolerna finns i 6 standard RAL-färger: 9016, 1013, 8017, 9005, 9006 och 7043.

Går även att få i valfri RAL-färg kontakta oss för mer information.

PVC taket

Det infällbara taket är tillverkat av en PVC- och polyesterduk tillverkad i Tyskland av Mehler eller i Belgien av Sioen. Dessa textilliknande tyger är 100 % blockerande, flamskyddade och mycket UV-beständiga. Infällbara pergoladukar är starka och hållbara, väderbeständiga och kräver lite underhåll.

Infällbara nyansfärger

Infällbara pergolaöverdrag finns i 14 standardfärger.

Motorisering

Alla våra produkter är utrustade med Somfy-motorer tillverkade i Frankrike. Motorerna har garanti i 5 år och använder RTC-teknik. Motorn som tillåter öppning av det infällbara taket aktiveras genom ett enkelt tryck på knappen på din fjärrkontroll.

Alternativ:

Pergoflex infällbara pergoals är designade för att integrera LED-belysning som ger en elegant,
modern och raffinerad look till din pergola.

Aluminiumstruktur

Struktur i pulverlackerad aluminium resistent mot tid och dåligt väder

Automatisera

Pergolos utrustade med Somfy-motorer och automatik för ett uppkopplat hem

Belysning

Alla våra pergolas går att beställa med integrerad LED-belysning.

Alternativ

Glidande skjutfönster, zip line markiser, vertikalt automatiska sänkbara glaspartier,fix glas, vind- och solljussensorer, etc.

Alla våra Produkter och tillval är CE-märkta.