INGLASNING

För att på bästa sätt möta dina behov har våra glassystem utvecklats för att anpassas till varje projekt och alla typer av miljöer. Vi erbjuder dig den rätta lösningen för att skapa höjd och öka ljusstyrkan i din interiör.

Skjutdörrar och skjutfönster Utöka ditt boende inomhus och utomhus med våra glas- och skärmsystem
Vi tillverkar glassystem utformade för att isolera din interiör från utsidan. Oavsett ditt projekt kan vi möta dina krav med våra produktlinjer av skjutdörrar i glas och vertikalt öppna skjutfönster.

Skjutdörrar i glas

Skjutdörrar i glas erbjuder skydd och total panoramautsikt. Transparensen hos våra skjutbara altandörrar avgränsar diskret gränserna för dina utrymmen och accentuerar känslan av kontinuitet mellan ditt inre och exteriör. Skjutdörrarna i glas har designats för att skapa ett slutet utrymme och isolera dina pergolas, verandor eller balkonger från utsidan.

Vertikalt öppningsbara skjutfönster

Speciellt utformade för att isolera interiören av din bostad eller dina kommersiella utrymmen (bar, restaurang, butik, etc.), våra skjutfönster är designade för att anpassa sig till alla typer av miljöer. Skyddsfönstret är ett skjutfönster med vertikal öppning. Dess mekanism gör det möjligt att öppna och stänga fönstret tack vare den vertikala glidningen av dess blad. Till skillnad från andra fönster, rör skjutfönster inte ditt inre när löven är öppna. Vertikala skjutfönster har fast båge, en eller två flyttbara bågar som glider vertikalt på spår. Dessa skjutfönster är särskilt lämpliga för receptioner, restauranger, barer, butiker och mer allmänt för professionella byggnader.

Letar du efter en tjänsteleverantör som kan ge dig råd om vilken modell du ska välja utifrån ditt projekt, din budget och/eller dina önskemål?

Vårt företag tillverkar glassystem för både privatpersoner och proffs (barer, restauranger eller kommersiella byggnader).

Alla våra produkter uppfyller de svenska och europeiska tillverknings- och säkerhetsstandarder .

Vårt team av designers, arkitekter, ritare, ingenjörer, byggare och montörer kan hantera dina bostads- eller kommersiella projekt. Vårt mål: att erbjuda en komplett tjänst med utmärkt valuta för pengarna .

Upptäck våra glassystem

Design, livskvalitet och välbefinnande, energi- och kostnadsbesparingar

Alla våra Produkter och tillval är CE-märkta..

Fönstrets ram Strukturfärger

aluminiumprofilerna på de infällbara Tripple motion finns i 6 standard RAL-färger: 9016, 1013, 8017, 9005, 9006 och 7043

Går även att få i valfri RAL-färg + 10% extra totalpris.

Vårt sortiment av skjutdörrar i glas

Skjutbara altandörrar för dina balkonger, terrasser, pergolor och verandor Vår kollektion av bioklimatiska pergolor och verandor i aluminium är lämpliga för att integrera englasade skjutdörrar. Dessa skjutdörrar erbjuder en oavbruten panoramautsikt över ditt yttre och låter dig njuta av din trädgård och din terrass året runt.