Har du sett hur det i nästan varje film, om de vill visa ett vackert hus, alltid har inglasning? Får inte de det att se vackert ut? Kanske är det detta du letar efter i ditt hem. 

Det handlar inte bara om atmosfären som inglasningar erbjuder utan andra fördelar som du bara kommer att lära känna om du stannar hos oss till slutet.

Så, låt oss gå in på glasdetaljerna och varför du ska handla från Pergoflex.

Inglasning

Vad är inglasningar?

Om du inte vet så mycket om inglasningar kan du inte skilja mellan två olika typer. De flesta vet ingenting om inglasning, och vi är här för att berätta om det.

Inglasningar är installation av glaspartier eller glasdörrar i stället för tegelväggar och metall- eller trädörrar. Vår yngre generation behöver det idag eftersom det ger ett estetiskt utseende till huset. 

Inglasningar gör att solljus kan komma in i huset

Du har förmodligen fel om du tror att det bara är för de estetiska vibbarna eller atmosfären.

Vi är här för att guida dig om varför du ska satsa på inglasning och vad som är så speciellt med det.

Det känns skönt att få solljus inne i huset året runt. Det har många fördelar förutom att ge dig D-vitamin.

Med tillräckligt solljus i ditt hem kan du spara några watt el.

Oavsett om du väljer glastak eller gigantiska glaspartier, vet du att det är en direkt källa till att låta solljus komma in i ditt hem. Och när det är vinter kan det hålla er alla varma, och kanske vill du ta en god kopp kaffe och njuta av solljuset.

glastak

Vilka glasprodukter säljer PergofLex?

Från inglasde uterum till glasräcken säljer vi på Pergoflex allt du behöver för att ditt hus ska se vackrare ut.

Låt oss bryta ner det och berätta några av våra nuvarande bästa produkter på vår webbplats. Om du vill ha en inglasad balkong eller något som täcker dingräsmatta, varför inte satsa på Pergoflex, vi har allt för ditt lilla mysiga hem.

Det här är några av de produkter vi för närvarande säljer:

  1. CIT I LÄ
  2. CLICKITUP
  3. DÖRRAR
  4. DOUBLE MOTION
  5. SKJUTGLAS
  6. TRIPPLE MOTION

CIT I LÄ

CIT IN LÄ är precis vad du behöver för ditt hus. Denna typ av glas är gjord av aluminium och laminerat säkerhetsglas, så risken för splittring sänks. Om du vill kan du ha olika anpassningar med bredden så bred som 2200 mm.

Om du vill få standardstorleken får du de med 5 mm rörliga rutor med laminerat säkerhetsglas. Men om du vill ha de fasta rutorna får du de med 6 mm.

Med vår vackra produkt behöver du inte justera de nyckfulla glasen när du sitter på din uteplats och njuter av utsikten. Detta är ett modernt och problemfritt koncept för att sänka och höja inglasningen.

Du kan antingen få det snygga glasräcket eller satsa på helglas om du vill.

För närvarande erbjuder vi följande alternativ:

Cit i La glasning

ClickitUp

Borta är de dagar då vi använde trästaket runt våra gräsmattor eller för att markera vårt territorium. Idag, om du vill skapa en vacker oas på din balkong.

Du kan alltid få det du önskar och ha olika bredder på glasräcket. För närvarande har vi som standard detta CLICKITUP glasräcke med max 1800 mm bredd.

Vårt nedre glas är 8 mm härdat och den rörliga övre delen består av 6 mm härdat glas. När glaset höjs ger det en total höjd på 1900 mm.

I sänkt läge har samma glas 1100 mm och det rörliga glaset är cirka 800 mm.

Click it up glasning

DÖRRAR

Vet du vad som är perfekt? Om du kan se vem som går mot ditt hem. Och med glasdörrarna är det möjligt att få solljus och en titt på vem som kommer mot ditt hem.

Du kanske vill dölja det hemliga lagret av snacks när du ser dina vänner komma över, och de kommer inte att lämna dig någonting. Så, låt oss gå in på detaljerna med våra glasdörrar.

Vi på Pergoflex säljer inget annat än vad som är kvalitet. Därför är vad du än kommer att köpa från oss förstklassigt. Du kan få en enkel- eller dubbeldörr enligt dina krav. 

För närvarande säljer vi följande färger i glasdörrar:

Det här är specifikationerna för våra glasdörrar:

glasdörrar

DOUBLE MOTION

Du måste ha sett dessa på de fina kaféerna på sidan av gatan. Den dubbla rörelsen är precis vad du behöver i ditt hem eller om du funderar på att bygga en restaurang.

De ger fullständig synlighet så att människor kan ta bilder med en vacker utsikt utanför.

Denna dubbelrörliga glaspanel har många variationer, till exempel:

Det finns två delar; den nedre delen är fast / fast, medan den övre delen kan flyttas i enlighet därmed.

Det finns också en motor på den rörliga delen så att den kan styras med en fjärrkontroll. Så du behöver inte öppna eller stänga den längre manuellt.

Den finns även i sex spännande färger:

Du kan få olika bredder:

Vi erbjuder också en variation på höjden:

Double motion

SKJUTGLAS

Om du väljer vårt skjutglas får du maximal ljuspenetration. De glidande delarna består av kullagerhjul på bottenprofilen. Detta glidglas tål alla typer av väderkognition, såsom regn, snö, vind etc.

Vi erbjuder fem olika typer av glas, och dessa är:

Ta en titt på våra skjutglas för mer information så att du kan bestämma dig för vilken att köpa.

Skjutglas

TRIPPLE MOTION

Med vårt tripple motion system kan du få skönhet och modernitet under ett paraply. Vi har installerat en inbyggd motor med fjärrkontroll och 5 års garanti med RTS-teknik.

Vår tripple motion är tillverkad av robust aluminium och standardglas dvs 10mm härdat glas, kan även fås med isolerat glas.

Motorn som är installerad i glassystemet är tillverkad i Frankrike.

Välj färg på ramen bland följande:

Ta en titt på variationen i bredd och välj enligt dina krav:

Vi har ett brett utbud av höjd:

Tripple Motion

Pergoflex är din destination

Vi är din slutdestination eftersom vi säljer våra produkter för pengar och ser till att vad vi än säljer har utmärkt kvalitet.
Det är så vi gör våra kunder till klienter. Kontakta oss för en kostnadsfri offert, eller titta på vår hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *