Om Bioklimatiska Pergolas

Skapa skräddarsydda uteplatser med vårt utbud av Pergoflex bioklimatiska pergolas och njut av din bioklimatiska pergola under alla årstider.

Utöka och njut av din uteplats i alla väder

Få ut det mesta av ditt utelivsutrymme .

Mer än en uteplats, en markis, en parasoll eller en veranda, bioklimatiska pergolas är det ultimata svaret på ditt nöje att leva utomhus.

Våra självbärande pergoloas kan integreras i alla typer av arkitektur och utrymmen.

Oavsett dina intressen, behov eller mål, låt Pergoflex och dess team av experter designa den perfekta lösningen så att du kan njuta av utomhusområdena i ditt hem eller din byggnad ännu mer.

Vårt team av kvalificerade designers, arkitekter, ingenjörer, byggare och montörer kan hantera alla bostads- eller kommersiella projekt. Vårt mål: att erbjuda dig en komplett tjänst med utmärkt valuta för pengarna .

Egenskaper för våra bioklimatiska pergolas

Teknik till tjänst för din komfort: estetik, kvalitet och robusthet

Pergoflex pergolas ger en verklig teknisk fördel till bioklimatiska pergolas. Robustheten och soliditeten hos de materialen som används, den beprövade motoriseringstekniken, deras estetik gör Pergoflex bioklimatiska pergolas till en utmärkt lönsam och hållbar investering.

Aluminiumstruktur i pergolan

Pergolans aluminiumprofiler är gjorda med termolackerad aluminium som säkerställer mycket god UV-beständighet och perfekt färgbeständighet över tid.

Takblad

Takbladen är gjorda av dubbelväggig silikonaluminiumlegering för att säkerställa styrka och hög motståndskraft mot belastning och väderpåverkan. Takribborna har designats lätt böjda för att garantera bättre vattenavrinning i systemets integrerade dränering.

Motorisering

Alla våra produkter är utrustade med Somfy-motorer tillverkade i Frankrike. Motorerna är garanterade i 5 år och använder RTC-teknik. Motorn som tillåter öppning av takets blad aktiveras genom ett enkelt tryck på knappen på din fjärrkontroll.

Standardfärger

Aluminiumprofilerna finns i 6 standard RAL-färger: 9016, 1013, 8017, 9005, 9006 och 7043. Går att beställa i valfri RAL-färg.

Alternativ

Förutom att vara solida och hållbara är Pergoflex bioklimatiska pergolas designade för att vara utmärkta värmeisolatorer och motstå dåligt väder tack vare sina rännor och speciella tätningar. Pergoflex pergolas förhindrar värmeförlust som möjliggörs genom att fylla hålrummen i de dubbelväggiga lamellerna med polyuretanskum och minskar uppvärmningskostnaderna i kallt väder.

Pergolfex bioklimatiska pergolas är designade för att integrera LED-belysning som ger en elegant, modern och raffinerad look till din pergola.

Aluminiumstruktur

Struktur i pulverlackerad aluminium resistent mot tid och dåligt väder

Automatisera

Pergolor utrustade med Somfy-motorer och automatik för ett uppkopplat hem

Belysning

LED-belysning och ljus atmosfär à la carte

Alternativ

Glidande skjutfönster, zip line markiser, vertikalt automatiska sänkbara glaspartier,fix glas, vind- och solljussensorer, etc.

Alla våra Produkter och tillval är CE-märkta.